Efter uppdateringar i systemet kan det vara svårt att logga in:

Problem att logga in på MittKontor

För de flesta funkar att när man står på inloggningssidan klicka ctrl+F5

De som inte kommit in trots ctrl + F5

För mac Kringal+apple+R

Testa ctrl+shift+F5, funkar inte det så kan man istället hålla inne ctrl och klicka på uppdateraknappen men musen.

…eller se beskrivning nedan:

Internet Explorer

Hur du tar bort webbcachen i Internet Explorer (IE) beror på IE- och Windows-version. Alternativen för att ta bort cachade sidor finns under Verktyg (Internetalternativ eller Säkerhet) och sedan Webbhistorik i IE.

Firefox

1.    Klicka på menyn Verktyg i Firefox

2.    Klicka på Alternativ

3.    Klicka på fliken Avancerat och sedan på fliken Nätverk

4.    Rensa cachen under Cachat webbinnehåll

Chrome

1.    Klicka på anpassningsikonen i webbläsarens verktygsfält

2.    Välj Inställningar och sedan Visa avancerade inställningar

3.    Under Sekretess klickar du på Ta bort webbinformation

4.    I dialogrutan som visas markerar du kryssrutorna för de typer av information du vill ta bort. Med menyn högst upp väljer du hur mycket information du vill ta bort. Välj tidens början om du vill ta bort allt.

5.    Välj Rensa webbinformation