För att kunna erbjuda hela fortnox utbud av licenser och appar har vi nu flyttat ut Fortnox från MittKontor.

När du ska använda Forntox (tidigare Ekonomionline) är det än mer viktigt att du använder Google Crome när du loggar in.

Inloggning via fortnox.se eller som tidigare via MittKontor.

Logga in med BankID (rekommenderas) alternativt användarnamn och lösenord

Har kunden glömt sitt lösenord är det enkelt att beställa ett nytt genom att klicka på ”Har du glömt ditt lösenord”

Har du bara ett bolag kommer du dirket in till ditt bolag,

Har du flera bolag kommer du direkt in i bokföringen om du loggar in med lösenord, loggar du in med BankID får du i steg två välja vilket du vill logga in i.

Kommer du inte in behöver du kontakta din konsult.

FIXA LÖSENORD

För att kunna byta ditt lösenord i fortnox behöver du vara inloggad med användarnamn och lösenord. Har du alltid loggat in med MobiltID men vill skapa dig ett lösenord gör du så här:

Logga in med MobiltBankID

KUND

Du ska stå inne i sitt bolag och klicka på bolagsnamnet och sedan inloggningsuppgifter.

Då ser du ditt användarnamn i regel likt ditt förnamn

samt @ abonnemangsnummer de tillsammans blir ditt användarnamn karin@338845

Här på inloggninsuppgifter ser du också vilken e-post som är angiven på dig.

Gå sedan till fortnox.se och klicka på Login och klicka på glömt lösenord, där får du ange ditt användarnamn så får du möjlighet att sätta ett nytt lösenord.

När du klickar på byt lösenord så får du själv