Inloggning
För att kunna erbjuda hela Fortnox utbud av moduler och appar har vi nu flyttat ut Fortnox från MittKontor.

När du ska använda Fortnox  det viktigt att du använder Google Chrome när du loggar in.

Inloggning via fortnox.se eller som tidigare via länken i MittKontor.

Logga in med BankID (rekommenderas) alternativt användarnamn och lösenord.

Ditt användarnamn skickades ut söndgen den 3 mars 2019, om du inte fick det så pröva att klicka på glömt lösenord

- ditt användarnamn ska vara ditt förnamn@användarID
(AnvändarID kan du få av din konsult om du inte själv har tillgång till det).

Längre ner kan du se hur du själv kommer åt ditt användarnamn om du kan logga in med MobiltBankID.

Där ser du också hur du kan förlänga tiden du är inloggad innan du loggas ut.

Har kunden glömt sitt lösenord är det enkelt att beställa ett nytt genom att klicka på ”Har du glömt ditt lösenord”

Två eller flera bolag

Har du bara ett bolag kommer du dirket in till ditt bolag,

Har du flera bolag kommer du direkt in i bokföirngen om du loggar in med lösenord, loggar du in med BankID får du i steg två välja vilket du vill logga in i.

Kommer du inte in behöver du också kontakta din konsult.

TVÅ ELLER FLER BOLAG

Logga in med MobiltBankID då får du i steg två välja vilket bolag du ska åt se bild nedan

SJÄLV KOLLA UPP SIN INLOGGNING o förlänga inloggningsitden

Om du lyckas logga in på enda sättet men inte det andra så kan du när du loggat in klicka på ditt företagsnamn uppe till höger (se den röda 1:an) och välja raden inloggingsuppgifter.

Där ser du ditt användarnamn och här kan du också rätta till ditt perssonnummer vid (2) ifall MobiltBankID inte fungerar kan det bero på att du text har ditt organisationsnummer där istället Det behöver vara kopplat till dig som person.

Längst ner till höger har du också inställningen som styr hur länge du är inloggad. Tycker du att du blir utloggad för ofta byter du till 8 timmar här.

Den förlängda tiden gäller bara om du loggar in med användarnamn, loggar du in med MobiltBankID blir tiden ändå 2 timmar innan du loggas ut.

Tyvärr finns det en bugg som gör att även om du ändrat till 8 timmar så kan den ändras tillbaka till 2 timmar.