Inne i programmet finns en Hjälp där mycket bra information finns. Tryck på Supportuppe i högra hörnet och skriv i sökrutan vad du letar efter.

Programmet fungerar så att står du i Bokföring kommer du direkt till svaren som härrör till bokföring. Likadant om du står i Leverantörsreskontra fliken eller Fakturerings fliken. Gäller det hur  man ska kontera olika saker rekommenderar vi att du tar kontakt med din handläggare på Ludvig & Co. Detta för att underlätta vid kommande bokslut och på så sätt spara tid och onödiga kostnader.

Följande sida summerar bokföringsfrågor

https://support.fortnox.se/hc/sv/categories/200927089-Fortnox-Bokf%C3%B6ring

Här hittar du Fortnox youtube filmer

https://www.youtube.com/user/FortnoxAB/playlists