Ludvig Skicka uppdateras:

> Om användaren inte använt appen på 90 dagar kommer autentisering vara nödvändig, vilket sker med mobilt bankID

> Materialet kommer inte längre skickas via mailklient utan det går via API-anrop d v s  ingen handpåläggning genom ex uppsättning av mail krävs av användaren. I och med att mailklient inte används vid inskick av material så fyller användaren i en e-post för att få kvittenser till vid uppsättning av företaget i appen.

> På startsidan kommer det vara möjligt att se status på materialet ex om det är inskickat eller inte

> Ikoner ersätts med text

> Genom att klicka på i-symbolen under inställningar är det möjligt att se vilken e-post det går att maila in material till.

> Antal dokument per sändning: max 20 stycken.