3. Så fungerar appen Ludvig Skicka

Kortfattat - så här funkar appen

1. Kunden laddar ner appen Ludvig Skicka i Appstore (Iphone) eller i Google Play (Android).
  2. Kunden lägger upp sitt bolag i appen - viktigt att organisationsnumret är rätt upplagt
  3. Materialet fotas och appen skickar in materialet via API samt en kvittens till kundens angivna mailadress i appen.
  4. Materialet landar in i Fortnox om kunden har fortnox, om kunden inte har Fortnox landar det i konsultens interna kundmapp.