Det finns idag ingen specificerad gräns för hur mycket dokument och lagring som kunden kan använda i MittKontor. Är det dokument som är relaterade till verksamheten finns det idag inga hinder att lägga upp dem.

Maximal filstorlek och godkänt filformat i MittKontor?

Listan nedan är filer som är godkända och max filstorlek är 30 MB.

Att beakta vid upplägg av dokument och som inte kan göras något åt på grund av hur MK är uppbyggt är att om man försöker ladda upp flera filer samtidigt och en av dem inte är tillåtna kommer ingen av filerna laddas upp och felmeddelande visas.

• .csv,
  • .doc,
  • .docm,
  • .docx,
  • .jpg,
  • .ods,
  • .odt,
  • .pcSKOGZ,
  • .pdf,
  • .png,
  • .rtf,
  • .se,
  • .si,
  • .txt,
  • .xls,
  • .xlsm,
  • .xlsx,
  • .xml,
  • .AGI,
  • .zip,
  • .KIS,
  • .IN,
  • .SI,
  • .IN,
  • .KIS,
  • .002,
  • .html,
  • .log

Problem att lägga upp dokument

Överskrider maxstorlek (30 MB)

Kontrollera om man blivit utloggad, logga in igen och testa.

Man får inte ha tecken så som !”#¤¤%&/ i filnamnet, punkt är ok