2023- vecka 13

Om du möts av den här sidan så ställ dig på webbadressen och klicka enter alt Ctrl+F5

1. Har du uppgett rätt e-postadress och lösenord när du försöker logga in? Prova med att trycka  "Glömt lösenord" och följ aktiveringslänken som du får i din vanliga mailbox. Observera hur du ska ange ditt lösenord med antalet tecken o.s.v. Vi rekommenderar även att du använder Google Chrome som Webbläsare.

Ett lösenord i MittKontor behöver ha 1 versal 2 gemener och 2 numeriska tecken

2. Kommer du inte fram till sidan https://mittkontor.ludvig.se/login dvs sidan blir bara blank

klicka
- Om Windows ctrl +F5

- Om macdator "Kringla + Shift + R".

3. Kommer du in men det är blankt inne i MittKontor
Då loggar du troligen in med ett gammalt användarnamn (gammal e-postadress) kolla upp med din konsult vilken adress som ligger upplagd på och att det är mot den adressen du loggar in.

4. Problem efter byte av lösenord
Har du problem med att du får information om fel lösenord när du loggar in efter att du har återställt lösenordet efter att tidigare ha haft det sparat i webbläsaren

Testa att plocka bort det sparade lösenordet - Klicka på den runda symbolen uppe till höger i chrome (strax till vänster om de tre prickarna) - om man inte har sin bild där tror jag att det är en blå cirkel med ett A i,  se bilden nedan.

image

Då får man upp en meny där det är en nyckel och står lösenord, du ska klicka på raden lösenord, då får man upp en sida som hanterar sparade lösenord

Då bör du ha en rad likt MK2.ludvig.se alt/och/eller  mittkontor.ludvig.se

De raderna avslutas med tre punkter, kunden ska klicka på de tre punkterna och välja ta bort - testa sedan och logga in och se om problemet kvarstår.

image

WEBBLÄSARE

Chrome är den bästa webbläsaren, i tex explorer får man upp följande meddelande.