Det är något man själv måste ställa in genom att trycka på inställningar, gå på fliken övrigt, skriva in mailadressen man vill ha dessa mail på sedan bocka i att man vill ha notiser vid nya och förfallna fakturor.

Sedan körs detta jobb 1 gång per dag som skickar ut mail om han fått nya fakturor att attestera.

Se bifogad bild.

Mailnotis om fakturor att attestera

F: Jag har skickat en faktura för attest till min kund men hon får inget mail om att den finns för attest?

S: Mailen om fakturor att attestera går ut vid lunchtid varje dag, skickar man efter det går mailet alltså ut först nästkommande dag.