Mina uppgifter

Här ser du vilka uppgifter som finns inlagda på dig. Du loggar in i MittKontor med hjälp av din e-postadress och ditt lösenord. Meddela din rådgivare om du vill ändra dina uppgifter. Byter du mailadress så läggs du upp som ny kundanvändare och därmed tappar du gammal mailkonversation i MittKontor.

Lösenord

Om du vill ändra ditt lösenord, klicka på Byt lösenord och en länk kommer att skickas till din e-post med instruktioner.

Tänk på att återställningsmailet kan hamna i skräpposten.

Notifieringar till min e-post

Här väljer du om du vill bli notifierad till din e-post när du har fått ett meddelande till din Inkorg i MittKontor. Om du har flera företag i MittKontor då kan du ha olika inställningar på de olika företagen.