Olästa meddelanden

När du har fått ett nytt meddelande i en konversation visas det här. När du klickar på ett meddelande öppnas konversationen i fliken Inkorg där du kan se alla meddelanden. Här visas de fem senast uppdaterade konversationerna.

Händelser i dokumentarkivet

Här ser du när ditt kundteam har laddat upp en ny fil eller sparat ned ett dokument i en dokumentmapp. När du klickar på informationen laddar du ned filen och genom att klicka en gång till på den nedladdade filen kan du öppna filen och titta på dokumentet. Här visas de fem senast uppladdade filerna.

Om du vill öppna Dokumentarkivet, klicka på Dokumentarkiv.

Genvägar

Här finns genväg in till Fortnox.

Mina tjänster

Här visas vilka digitala tjänster som du är ansluten till. Genom att klicka på namnet länkas du direkt till tjänsten.

Kundinformation

Här ser du dina kunduppgifter; namn, kundnummer och organisationsnummer. Om du har flera företag i MittKontor, byter du företag genom att klicka i rullistan till höger i sidhuvudet under Mina Inställningar.

Firmatecknare kan tilldela en eller flera i ditt företag och/eller i anslutning till ditt företag inloggning till MittKontor, meddela Ludvig & Co om detta genom att skapa en ny konversation och skicka ett meddelande till din kundansvarig i MittKontor.